←   Toate proiecteleTechSpanVault
Fotografie - manager de proiect Robert
Robert — Manager de proiect
O unealtă digitală de amploare care conectează produsele potrivite cu audiența, în timp record.
Poveste
SpanVault — un produs unic pe piața globală, care este susținut de mari companii din occident. Nu are concurență, dar există cerere — ciudat, nu? Haideți să vă explicăm!
Explicație
SpanVault este o aplicație care are la bază inteligența artificială la cele mai înalte standarde. Aceasta generează, pe baza unor întrebări, un profil fiecărui client, urmând ca acesta să îl poată modifica oricând. În tot acest timp, inteligența artificială ia în calcul toate informațiile oferite de către utilizator.
Notion Image
După acest proces, utilizatorul explică situația în care se află, cum ar fi: „Sunt jurnalist și am nevoie de o aplicație în care să scriu toate reportajele pe care le am. În momentul de față le scriu în Apple Notes și simt că nu este suficient.”
Inteligența artificială va înțelege problema și, de exemplu, îți va recomanda aplicația „Notion” și te va învăța să o folosești.
Monetizare bilaterală
SpanVault încasează bani din două părți:
  • de la persoane — fiecare interogare a bazei de date costă 5$ (plan personal), 10$ (plan business), 30$ (nelimitat);
  • de la afaceri — fiecare afacere se poate înscrie în registru, licitând pentru poziții în topul aplicațiilor recomandate.
Așa că…
Suntem 100% siguri că și tu, la un moment dat, ai căutat o aplicație de care chiar aveai nevoie și poate nu ai găsit-o. Pe SpanVault sigur o găseai.
Probabil veți încerca să accesați acum aplicația — și noi vrem să o folosim, însă momentan nu este gata, dat fiind faptul că aceasta are nevoie de o multitudine de licențe pentru a funcționa în parametrii optimi, iar obținerea acestora poate dura puțin.
Notion Image
Notion Image
Notion Image
Abonează-te la newsletter-ul nostruNe place să rămânem întotdeauna în contact cu cei ce gândesc ca noi.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.