←   Toate proiecteleCabinet individualIulian Ilieșu
Fotografie - manager de proiect Robert
Robert — Manager de proiect
Totul a plecat de la un simplu site de prezentare... după care, ne-am dat seama că putem construi mult mai mult împreună.
Iulian Ilieșu
Psiholog
Colaborarea cu domnul Seghedi și echipa dânsului a fost impecabilă de la început și continuă să fie așa deoarece va fi pe termen foarte lung. Practic domnul Seghedi și echipa dânsului au refăcut imaginea online a punctelor mele de lucru, au creat un site formidabil și în continuare facem creșterea serviciilor mele prin ceea ce oferă domnul Seghedi și colaboratorii. Cum îmi vine o idee, o transmit și mai departe e ca rezolvată. Promptitudinea, calitatea serviciilor, ideile, viziunea și comunicarea sunt puncte forte de care am beneficiat. Serviciile au prețul corect, având în vedere calitatea de vârf. Recomand indiferent de afacere sau nișă.
Poveste
În acest fel, am dat naștere la o întreagă infrastructură, scalabilă, robustă și foarte user-friendly. Astfel, am creat un sistem prin intermediul căruia, vizitatorii website-ului pot achiziționa direct din pagina „Servicii” o ședință de consiliere. Ulterior, aceștia vor fi redirecționați către Calendly pentru a-și alege data și ora, în funcție de disponibilitatea domnului psiholog Iulian Ilieșu, urmând ca atât host-ul, cât și invitatul să primească instant prin email un link către Google Meet.
Funcționalități
  • Sistem de plăți și discount-uri folosind Stripe;
  • Sistem de programări folosind Calendly;
  • Sistem de newsletter folosind MailerLite;
  • Sistem de postări folosind sintaxa Markdown;
  • Temă de zi/noapte;
  • Versiune de mobil personalizată.
Notion Image
Notion Image
Notion Image
Abonează-te la newsletter-ul nostruNe place să rămânem întotdeauna în contact cu cei ce gândesc ca noi.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.