←   Toate proiecteleEducatiecolegul.ro
Fotografie - manager de proiect Robert
Robert — Manager de proiect
Liceu, doar că altcumva. Toate lecțiile, într-un singur loc, prezentate într-un mod unic.
Funcționalități
La nivel de funcționalități, colegul.ro este o adevărată capodoperă digitală — folosește ultimele tehnologii în materie de securitate, autentificare, design, aplicații de mobil și lista poate continua.
Pentru a rula un astfel de sistem, este nevoie de un model de business scalabil, care să poată susține fără probleme un număr foarte mare de utilizatori. Acest lucru este posibil pe colegul.ro.
Flow-ul de funcționare al aplicației este externalizat și nu poate fi vreodată atins de către exterior. Noi lucrăm doar cu cele mai calitative servicii — fie că este vorba despre autentificare (Auth0), baze de date (PlanetScale) sau hosting (Vercel). În acest fel, implementăm expertiza acestora de nivel foarte înalt, în aplicațiile clienților noștri în doar câteva zile.
La nivel de utilizator:
  • orice persoană se poate înregistra;
  • alege un trial gratuit de 14 zile pentru superuser;
  • în acest moment, a fost realizat un profil de învățare, în care aplicația stochează nivelele de acces pentru fiecare materie în parte;
  • utilizatorul primește acces doar la materiile pentru care plătește (planul Basic oferă acces doar la 2 materii, pe când Superuser oferă acces total)
La nivel de administrator
  • lecțiile sunt scrise de către profesori în Notion;
  • acestea sunt extrase într-un mediu securizat, prin Notion API;
  • JSON-ul obținut este afișat block-by-block pe grafici și funcții realizate de noi.
colegul.ro este prima aplicație care integrează inteligența artificială în lecțiile de zi cu zi ale unui licean: pentru fiecare lecție, există un chatbot antrenat care știe materia la perfecție, și care este gata să răspundă la orice întrebare, în orice moment.
Notion Image
Notion Image
Notion Image
Notion Image
Abonează-te la newsletter-ul nostruNe place să rămânem întotdeauna în contact cu cei ce gândesc ca noi.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.