←   Toate proiecteleRestaurantAmigo
Fotografie - manager de proiect Rareș
Rareș — Manager de proiect
Amigo Arakadas Grill - un restaurant la început de drum, care are nevoie de o propulsare în mediul online.
Ionuț Savu
Industria HORECA
Amigo Arkadaş Grill din Pitești a avut privilegiul de a colabora cu seghedi.com, o agenție de web design de excepție. Cu echipa lor talentată și abilitatea de a transforma viziunea noastră într-o prezență online autentică și captivantă, au creat un site web care a depășit cu mult așteptările noastre pentru restaurantul nostru. Profesionalismul lor ne-a inspirat în fiecare etapă a proiectului, iar răbdarea și atenția la detalii au fost remarcabile. Au fost receptivi la fiecare sugestie și au lucrat alături de noi pentru a ne asigura că site-ul reflectă perfect esența și valorile noastre. Eficiența lor în livrarea proiectului, respectând cu strictețe termenele, ne-a făcut să ne simțim în siguranță și bineveniți în fiecare etapă a colaborării noastre. Recomandăm cu încredere seghedi.com oricui caută o soluție web de calitate pentru afacerea lor.
Poveste
Pentru unii, o locație, pentru alții, un întreg univers. Așa sună definiția Amigo. Site-ul web al unui restaurant are misiunea de a transpune gusturile absolut senzaționale în grafică, astfel încât vizitatorii să guste din mâncarea proaspătă fără să se deplaseze.
În momentul de față, Amigo are o audiență largă, într-o zonă circulată din municipiul Pitești, care este puternic ancorată în mediul online. În acest sens, scopul nostru este să conectăm în cel mai plăcut mod posibil audiența cu restaurantul.
Notion Image
Notion Image
Notion Image
Notion Image
Abonează-te la newsletter-ul nostruNe place să rămânem întotdeauna în contact cu cei ce gândesc ca noi.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.